- Gradu Tuzli dodijeljena zahvalnica od Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka” -

Grad srce

Udruženje “Srce za djecu oboljelu od raka” dodijelilo je zahvalnicu Gradu Tuzli kao priznanje za izvanredan doprinos u podršci djeci koja se bore s ovom teškom bolešću. Na svečanoj akademiji “Jednakost za svu djecu”, održanoj u Sarajevu, gradonačelnik Tuzle, dr.sc.Zijad Lugavić, primio je zahvalnicu, ističući važnost kontinuirane podrške djeci koja se suočavaju s rakom.

“Čast je dobiti zahvalnicu za Grad Tuzlu za izuzetan doprinos u promovisanju misije, vizije i vrijednosti Udruženja i pomoći djeci oboljeloj od raka “Srce za djecu oboljelu od raka”. Djeca su naša budućnost, budimo uz njih jer oni ne mogu sami da se bore,” izjavio je gradonačelnik Lugavić.

Ovo priznanje od strane udruženja koje se posvećuje podršci oboljeloj djeci ističe važnost solidarnosti i angažmana zajednice u borbi protiv raka kod djece. Grad Tuzla prepoznat je kao primjer izuzetne podrške i brige za najmlađe članove svoje zajednice koji se suočavaju s ovom teškom bolešću, a ovo je samo jedan od mnogobrojnih koraka koje zajednica poduzima kako bi osigurala bolji život i podršku za djecu oboljelu od raka.

Grad Tuzla
20.2.2024. godine

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma