Najveći pet shop u Tuzli


Najveći pet shop u Tuzli otvara svoja vrata na još jednoj lokaciji. Od sada će na adresi Rose Hadživukovića 2, put za Gradinu kod male pijace do Bingo marketa, naći se još jedna poslovnica Aqua & Pet shop-a.

AquaPet09

Aqua & Pet shop će i građanima u “gornjem” dijelu grada biti korak bliže za sve što im je potrebno za njihove ljubimce!

Njihove poslovne jedinice raspoređene su tako da lako možete doći do njih u ovisnosti u kojem se dijelu grada Tuzle nalazite. Ukoliko ste u “donjem” dijelu grada, njihova poslovna jedinica nalazi se na adresi Slatina 16, preko puta restorana Sedra i slastičarne Fontana.

Aqua & Pet shop ove godine navršava 15 godina postojanja “Vodenog svijeta” u Tuzli. Toliko godina u našem gradu imamo priliku kupiti dekorativne vodene i vrtne aranžmane, ali i sve za naše kućne ljubimce!
Kvalitetom i originalnošću istakli su se na tržištu i postali lideri na Tuzlanskom kantonu.
Aqua & Pet shop prepoznatljivi su po najvećoj ponudi kućnih ljubimaca, hrane i opreme za njih, te dekorativnih vrtnih aranžmana kao što je akvarijuma, terarijuma, fontana, vodenih zidova, te ostale vodene dekoracije.
“Za vrijeme koje postojimo našom ponudom smo upotpunili mnoge domove sa kućnim ljubimcima, a našim aranžmanima smo uljepšali mnoge privatne i javne objekte širom BiH.” – kazao je Emir Muharemagić, vlasnik liderske poslovnice, Aqua & Pet shop.

 

 cydonia2

solana1

adriatic

izazovb

TQM

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

golden jan 2020

emma

tztk

piemonte1

imel2

vlada tk1