FOTO: Piemonte: Otvoren supermarket u Raincima!!!


"Piemonte" d.o.o. za trgovinu Tuzla, domaći trgovački lanac koji sigurnom strategijom, planiranom dinamikom, nastavlja razvoj. Povećava se broj prodajnih objekata, supermarketa a distributivna mreža roba široke potrošnje već je prepoznatljiva, tražena i priznata u cijeloj Bosni i Hercegovini. U porodici "Piemonte" sada je još jedan supermarket.

PieRainci3

U Raincima gornjim, opština Kalesija, otvoren je novi, 21. po redu supermarket. Ovaj saveremeno opremljeni prodajni objekat se prostire na 250 m2 i posjeduje veliki parking prostor pored magistralnog puta Tuzla - Zvornik. Ono što posebno raduje jeste činjenica da uz razvoj firme, povećanje broja prodajnih objekata, dolazi i do otvaranja novih radnih mjesta. Tako je uz određene preraspodjele radne snage, angažovanje iskusnih i provjerenih radnika, u ovom objektu zaposleno i  novih 7 radnika.

PieRainci2

Kako oističu iz menadžmenta firme "Piemonte" doo Tuzla, inovi poslovni iskorak predstavlja investiciju od 35.000 KM uloženih u opremanja objekta i ulaganje u nova osnovna sredstva za rad. Supermarket sadži širok asortiman prehrane, svježeg voća i povrća, sredstava za higijenu, posuđe, textil i odjel igračaka po super povoljnim cijenama, ukupnih zaliha robe robe u iznosu od 215.000KM. Na dan otvorenja, kako to već po tradiciji čine u firmi "Piemonte" tuzla, za nove klijente, nove goste mještane Rainaca gornjih, priređeno je svečano otvaranje sa roštiljadom i degustacijom brojnih proizvoda a za sve posjetioce, pripremljeni su poklon paketi.
Otvaranjem novog supermarketa, zaokruženi su planovi razvoja za 2021. godinu. Već je kreiran plan i program rada za naredni period koji već početkom 2022. godine donosi finalizaciju izuzeetno velikog, zahtjevnog i značajnog projekta. U prvim mjesecima naredne godine očekuje nas svečano otvaranje kompleksa i Hotela "Muška voda" u Kladnju sa svim modernim i novim propratnim sadržajima. Najavljen je također, tokom naredne godine, nastavak razvoja firme kroz jačanje i proširenje lanca supermarketa van područja Tuzlanskog kantona.

PieRainci1

 

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma