Danas upis učenika u SMŠ Tuzla. 3. i 4. razred

- Obavijest učenicima i roditeljima JU Srednje muzičke škole „ Čestmir Mirko Dušek“ Tuzla -

smsupis

Obavještavaju se učenici i roditelji JU Srednja muzička škola „ Čestmir Mirko Dušek“ Tuzla da će se upis učenika od I do IV razreda teoretskog i instrumentalnog odsjeka vršiti u  danima :

    PETAK 28.08.2020

  •  I razred instrumentalnog i teoretskog odsjeka od 09 – 11,oo i
  •  II razred instrumentalnog i teretskog odjsjeka  od 11 i 30 – 13,oo sati.

    PONEDJELJAK 31.08.2020

  • III razred instrumentalnog i teretskog odsjeka od 09 – 11,oo
  • IV razred instrumentalnog i teoretskog odsjeka od 11 i 30 – 13,oo sati.

Učenici od I do IV razreda koji pohađaju Srednju muzičku školu „Čestmir Mirko Dušek“ , na ime upisnine uplaćuju iznos od 20 KM prilikom dolaska na upis.

Učenici koji pohađaju oba odsjeka u Srednjoj muzičkoj školi  „Čestmir Mirko Dušek“ na ime upisnine uplaćuju iznos od 30 KM prilikom dolaska na upis.

Učenici koji pohađaju Gimnaziju /ili neku drugu srednju školu/  i Srednju muzičku školu „Čestmir Mirko Dušek“  , na ime upisnine uplaćuju iznos od 15 KM (umanjeno za osiguranje učenika) prilikom dolaska na upis.

Iz prikupljenih sredstava  Škola će izvršiti osiguranje učenika, nabaviti učeničke knjižice , svjedodžbe, diplome , uvjerenja, zadaćnice , kajdanke  te  potrebni materijal za opremanje učionica.

Shodno odredbi  , Zakona o dopunskim  pravima boraca – branitelja i članova porodice , voditi računa da predviđenim  kategorijama  pripadaju beneficije u visini  50% kod plaćanja naknade za upis.

Direktor škole
Dejan Milkunić, prof.

 solana1

adriatic

TQM

izazovb

Banner Lukavac 180x112

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

Istanbul 25 novembar 2020 vt

emma

tztk

piemonte1

cydonia2

pavic1
imel2

vlada tk1