MUP traga za nestalom petnaestogodišnjom djevojčicom iz Lukavca


nestalaSlužbenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona  intenzivno tragaju za 15-godišnjom L N. , koju je u ponedeljak navodno oteo 36-godišnji muškarac inicijala D.M. sa područja općine Lukavac.
˝U ponedjeljak  oko 19:40 sati u prostorije PS Lukavac  pristupio je S.N. i prijavio lice inicijala D.M. (36), općina Lukavac, da je odveo njegovu 15 godišnju kćerku. Za maloljetnicom je raspisana potraga, obaviješten je dežurni tužilac, po čijim uputama postupaju službenici OKP PU Lukavac poduzimaju potrebne mjere˝, izjavila je  glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić.
˝U vezi sa prijavljenim nestankom petnaestodišnjakinje u Lukavcu obaviješten je dežurni tužilac po čijem nalogu PU Lukavac obavlja sve potrebne provjere u vezi sa događajem. U toku je operativni rad policije na terenu o čemu Tuzilastvo jos nije obaviješteno˝, istakao je glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović.
Porodica je uputila apel svim ljudima koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave na broj 062/005-028 ili u najbližu policijsku stanicu.

 solana1

adriatic

TQM

izazovb

Banner Lukavac 180x112

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

golden maj 2020

emma

tztk

piemonte1

cydonia2

pavic1
imel2

vlada tk1