Praznično nagrađivanje Nove banke i Mastercarda


- Pokrenuta nagradna igra „Super Nova godina“ -

NB NI NG

Novogodišnji praznici bude one najljepše emocije koje pokreću prazničnu čaroliju, a u susret predstojećim praznicima, Nova banka, sarađujući s kompanijom Mastercard, organizovala je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard World Super Nova debitnih i kreditnih kartica. Nagradna igra nosi naziv „Super Nova godina“, a njeno trajanje je od 22. novembra 2023. do 23. januara 2024. godine.

Nagradna igra sprovešće se u dva kruga, a nakon svakog proglasiće se po dva dobitnika nagrada: putovanja u Pariz za dvije osobe, iPhone 15, te uvijača za kosu Dyson Airwrap Complete. Prvi krug nagradne igre trajaće od 22. novembra 2023. do 22. decembra 2023. godine, dok će drugi krug trajati od 23. decembra 2023. do 23. januara 2024. godine.

"Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi korisnici Super Nova platnih kartica, rezidenti na teritoriji Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine, koji za vrijeme trajanja nagradne igre izvrše minimalno tri transakcije plaćanja u zemlji, inostranstvu ili na internetu, u minimalnom iznosu od 20,00 KM po transakciji. Tri izvršene transakcije činiće jedan elektronski kupon koji se uključuje u izvlačenje dobitnika nagrada."

Kreiranje elektronskih kupona vrši se automatski iz baze podataka, te za učešće u nagradnoj igri nije potrebna dodatna prijava. Pravila nagradne igre dostupna su na internet stranici Nove banke www.novabanka.com.

U ponudi Nove banke nalaze se dvije vrste beskontaktnih Super Nova kartica: debitne i kreditne. Kartice se mogu koristiti i za kupovinu putem interneta, rezervaciju hotela i avionskih karata, kao i za prilive iz inostranstva direktno na karticu. Korisnici Super Nova kartica automatski su uključeni u Klub lojalnosti Super Nova, koji omogućava sakupljanje i trošenje bodova tokom transakcija plaćanja.

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

NB kraljevska2024

 mamamia

grin

balic dec 2022

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

emma

SOS2023NG