Shadow Kid i Deadboy, uskoro zajednički album


U 2020. se može očekivati i naš zajednički album i iskreno se radujemo narednim suradnjama" izjavio je Shadow Kid.
Shadow Kid i Deadboy su  na Fm Jam youtube kanalu objavili novi spot za pjesmu "Mračan stil". Pjesma je nasljednik singla "Deadboys room" koji je i doveo do suradnje sarajevskog MC-a i tuzlanskog producenta.

ShadowKid


Deadboy i Shadow Kid su uvođenjem novih eksperimentalnih stilova, te kombinacijom beat-a i lirike napravili zvuk koji intrigira uho slušaoca.
Pjesmom "Mračan stil" su, kako navodi Shadow Kid, ciljali na taman i melodičan trap zvuk.

Na pitanje koja su očekivanja od pjesme Deadboy je odgovorio: „Tek smo na početku, ovom pjesmom želimo da otvorimo prozor u svijet koji Shadow Kid i ja stvaramo već neko vrijeme. Nadam se da će se publika zainteresovati za ono što im tek spremamo, a prije svega da će im se nova traka svidjeti. Pratite naš rad i svežite pojaseve jer tek polijećemo".

deadboy

"Prvu live izvedbu pjesme Mračan stil publika je imala priliku čuti na prvom rodjendanu Flexx party serijala. Nadam se da će se raji svidjeti pjesma, a i spot koji smo im spremili. Trenutno radimo na još nekoliko zajedničkih projekata za koje smo sigurni da će biti veoma kvalitetni. U 2020. se može očekivati i naš zajednički album i iskreno se radujemo narednim suradnjama" izjavio je Shadow Kid.

 cydonia2

solana1

adriatic

izazovb

TQM

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

 pavic1

Banner Lukavac 180x112

golden jan 2020

emma

tztk

piemonte1

imel2

vlada tk1