- Objavljen Javni poziv Podrška projektima neprofitnih organizacija za oblast poduzetništva i poljoprivrede -

Gradzastava


Grad Tuzla, putem Službe za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu, obavještava zainteresirane neprofitne organizacije da je, dana 28.6.2021. godine, objavljen Javni poziv za dodjelu finansijskih sredstava iz Budžeta Grada Tuzle za 2021. godinu, namijenjenih za podršku projekata neprofitnih organizacija po LOD metodologiji, za oblast poduzetništva i poljoprivrede, u okviru sredstava Tekućeg granta za finansiranje projekata iz oblasti poduzetništva i Granta organizacijama iz oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Javni poziv je otvoren 21 dan od dana objave, tako da je krajnji rok za predaju aplikacija, dana 19.7.2021. godine. Detaljne informacije o predmetu Javnog poziva, uslovima, dokumentaciji i načinu prijave na Javni poziv, nalaze se u Smjernicama za aplikante, koje se zajedno sa tekstom Javnog poziva i ostalom dokumentacijom koja se predaje uz prijavu na ovaj Javni poziv, može preuzeti na službenoj internet stranici Grada Tuzle: www.tuzla.ba.

Ovim putem obavještavaju se zainteresirani aplikanti da će se informativni sastanak (info dan) u povodu predstavljanja ovog Javnog poziva održati dana 02.07.2021. godine u 9,00 sati, u prostorijama JU Centar za kulturu Tuzla, Kamerna scena Doma mladih, u Ulici Dragiše Trifkovića broj 2.

Za sve dodatne informacije potencijalni aplikanti mogu kontaktirati Službu za ekonomski razvoj, poduzetništvo i poljoprivredu, putem e-maila, na adresama naznačenim u tekstu Javnog poziva i u Smjernicama.

Služba za ekonomski razvoj,
poduzetništvo i poljoprivredu

 poliklinika irac

solana1

adriatic

izazovb

Banner Lukavac 180x112

fhz

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

rudnik soli gif

medex farm2

lovic

piemonte1

srce za djecu

golden jan 2021 2

cydonia2
vlada tk1