LP: Utakmice 2. kola u grupama E, F, G i H


Nakon uzbudljivog prvog dana 2. kola evropske fudbalske Lige prvaka, večeras nas očekuju utakmice 2. kola u grupama E, F, G i H. Nadamo se i drugog dana uzbudljivim i efikasnim mečevima i užitku koji donosi fudbal. Dvije utakmice su u ranijem terminu a sve ostale od 21,oo sat. Evo parova po Grupama.

LigaPrvaka21 22

 

  • U Grupi E Bayern će na svom stadionu dočekati Dinamo Kijev. Bavarci su u prvom kolu slavili na Camp Nou a Dinamo je kući remizirao sa Benficom. Popravni Barcelona traži u meču protiv Benfice na Estádio da Luz u Lisbonu mada, prilično oslabljena. Za Blau granu večera neće nastupiti, uz Agurea, ni Alba, Balde, Braithwaite, Dembele.
  • Young Boysi koji vode u Grupi F večeras gostuju u Bergamu kod Atalante a u Manchesteru će United dočekati Villareal. Švicarci imaju jednu pobjedu iz prvog kola i to protiv Uniteda a Atalanta i Villareal imaju po 1 bod.
  • U Grupi G su obje utakmice prvog kola odigrane bez pobjednika. Dva remija, četiri ekipe po 1 bod a večeras po prvu pobjedu idu Salzburg - Lille i Wolfsburg - Sevilla.
  • Juventus i Chelsea su upisali pobjede u prvom kolu, imaju po tri boda a poraženi su Zenit i Malme. Večeras, upravo igraju Zenit i Malme a u Torinu je derbi večeri, Juventus - Chelsea.

Utakmice Zenit i Malme i Atalanta - Young Boys počinju od 18 sati i 45 minuta a sve ostale u redovnom UEFA terminu Lige prvaka, od 21,oo sat.

29.9.2021. godine

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma