Ljetna škola matematike i fizike, prijave dod 20.8.

 

Učenici osnovnih i srednjih škola iz Tuzlanskog kantona, ali i cijele Bosne i Hercegovine, koji žele unaprijediti svoja znanja iz matematike i fizike i dodatno se prpremiti za nadolazeća domaća i međunarodna takmičenja, imaju jedinstvenu priliku koja im se pruža od 23. do 27. augusta u Tuzli.

Richmond Park Međunarodna škola Tuzla i Prirodno – matematički fakultet Univerziteta u Tuzli u saradnji sa Udruženjem matematičara Tuzlanskog kantona i Društvom fizičara Tuzlanskog kantona i Federacije BiH, po prvi put u Tuzli organizuju Ljetnu školu matematike i fizike.

Predavači su ugledni univerzitetski profesori i takmičari koji su ostvarili zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima iz ovih oblasti.

Predavanja iz matematike su planirana za uzraste od VI razreda osnovne škole do IV razreda srednje škole, a fiziku slušaju učenici od VIII razreda osnovne do IV razreda srednje škole.

Zainteresovani učenici se mogu prijaviti na ljetnu školu matematike i fizike putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Više informacija o samoj organizaciji i sadržaju možete zatražiti putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili telefona /viber /watsup: 062 558 891.

ljetnaskola

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma