„Kakva ti je žena, takav ti je život“. 13.8.

- Omladinska ljetna scena u Živinicama -

MACA

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace "Kakva ti je žena, takav ti je život" osvajila je regiju, a oduševljena je publika u svakom gradu tražila kartu više.
Brojna publika u regiji  uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga je žena izbacila iz kuće, zaputi u kafanu, i koji odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču.
“Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo", kazao je Marinković.
 „Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo?  Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi  i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na  vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.
Komedija će biti odigrana u 13.08.2021. godine (petak), s početkom u 20:00 sati, na Omladinskoj ljetnoj sceni, cijena ulaznice je 10 KM,  na dan predstave 12 KM, a mogu se kupiti u prostorijama Gradske biblioteke.

13.8.2021. godine

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma