“Soft Skills Academy Tuzla”, prijave do 30.9.

SoftskilsSSA Tuzla je trodnevni seminar za sve studente Univerziteta u Tuzli koji se već četvrtu godinu održava pod organizacijom Evropskog udruženja studentata elektrotehnike Lokalni komitet Tuzla - EESTEC LC Tuzla.

Soft Skills Academy jedan od internacionalnih projekata Evropskog udruženja studenata elektrotehnike, EESTEC (Electrical Engineering STudents European AssoCiation).
Odvija se na globalnom ali i lokalnom nivou u organizaciji lokalnih komiteta širom Evrope. Za radionice i predavanja su zaduženi certificirani EESTEC treneri, a postoji i internacionalni tim koji je tu da osigura da se sve odvija po usaglašenim protokolima i standardima.

Ovo je jedna od brojnih besplatnih radionica koje naše udruženje nudi, a podstiče studente na razvijanje njihovih neformalnih vještina koje nemaju priliku da razvijaju tokom svog školovanja, a koje će im u bliskoj budućnosti biti neophodne za zapošljavanje i uspješnu karijeru, ali i za izazove modernog života, koje tradicionalan način studiranja ne može obezbijediti.

Radionice će se održati 11.-13.10.2019. godine na Fakultetu elektrotehnike.
Poziv je otvoren za sve studente Univerziteta. Na osnovu motivacionog pisma, 40 njih će biti izabrano i tako dobiti priliku posvetiti vikend unapređivanju sebe na zanimljiv i izuzetno efektivan način.

Ove godine, tokom seminara učesnici će imati priliku da pohađaju radionice i predavanja na 5 tema:
1.    Samoinicijativa
2.    Adaptivnost i fleksibilnost
3.    Timski rad
4.    Strateško razmišljanje
5.    Kako napisati CV/(Razgovor za posao)

Prijave se zatvaraju 30. septembra u 12:00, a studenti se mogu prijaviti putem stranice: http://ssa.eestec-tz.ba/

Više informacija na Facebook stranici https://www.facebook.com/SSATuzla/
i Instagram profilu http://www.instagram.com/ssa_tuzla/

 solana1

adriatic

TQM

izazovb

Banner Lukavac 180x112

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

Istanbul 25 novembar 2020 vt

emma

tztk

piemonte1

cydonia2

pavic1
imel2

vlada tk1