Realizacija projekata utopljavanja škola i policijske stanice

Ministarprostornog uređenja i zaštite okolice Tuzlanskog kantona Elvir Rožnjaković potpisao je sedam ugovora sa tri izvođača radova čija je ukupna vrijednost 400.000,00 KM.

PotpisUtopljavanje


Riječ je o nabavci roba i radova rekonstrukcije javnih objekata u skladu sa Akcionim planom energijske efikasnosti javnih objekata na području TK za 2019. godinu. Predstavnici preduzeća Kristal iz Živinice, Montaplan iz Tuzle i Kovan MI iz Gračanice izabrani su kao najpovoljniji ponuđači za projekte na sedam objekata na području TK od kojih se šest odnosi na fasadu i zamjenu stolarije dok je jedan postavljanje kotla na pelet i ventilacija.
Projekti rekonstrukcije javnih objekata, za koji su danas potpisani ugovori, obuhvataju utopljavanje JU Osnovna škola Brijesnica u Doboj Istoku, JU Osnovna škola Vukovije iJU Područna škola Vukovije Donje u Kalesiji, JU Osnovna škola Gornje Živinice i JU Osnovna škola Tinja, Srebrenik.
„Montaplan“ d.o.o. Tuzla odabran je kao najpovoljniji ponuđač za fasaderske radove i zamjenu stolarije u JU Osnovna škola Teočak dok je  „Kristal“ d.o.o. Živinice odabran za „utopljavanje“ zgrade Policijske stanice Teočak.
Tim povodom u radnoj posjeti Općini Teočak su boravili resorni ministar Rožnjaković i ministar finansija Suad Mustajbašić gdje su o realizaciji ovih projekata razgovarali sa načelnikom Taibom Muminovićem.

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma