Program poslovno tehničke konferencije TechCruise

- Zvanično objavljen kompletan sadržaj programa -

 


Od 19. do 21. septembra poslovno tehnička konferencija TechCruise, jezero Modrac okupit će privrednike iz zemlje i regije, javne uprave i vrhunske stručnjake iz područja informatike i digitalnog marketinga.

Imeltech1


TechCruise konferencija donosi širu sliku digitalne transformacije, naglašava važnost praćenja trendova u digitalnom svijetu kako bi se izvukli najbolji zaključci i primjenilli kako u realnom tako i u javnom sektoru. Konferencija donosi nova konkretna rješenja i savjete za kreiranje održive digitalne kulture unutar kompanija.  

Predavanja će se odvijati simultano u četiri konferencijske sale – Sjever, Istok, Zapad i Jug koje će ponuditi više od 30 predavanja, uz mnoštvo dodatnih sadržaja za učesnike.
Kompletna agenda predavanja dostupna je na linku https://www.techcruise.ba/program/


TechCruise konferencija pravo je mjesto za B2B i networking među učesnicima te da predstavnici različitih branši uspostave poslovne i prijateljske odnose, poslovnu saradnju i diskutuju o trenutnim dešavanjima u poslovnom i IT svijetu.
Do sada su učešće uzeli predstavnici najvećih kompanija iz zemlje i regije a organizatori navode da su za veće „timove“ koji žele da budu dio TechCruise konferencije omogućene dodatne pogodnosti. Za dvije kupljene ulaznice, organizatori treću daju besplatno.
Ostala su još samo tri dana za prijavu, tačnije prijave se mogu izvršiti do 12.septembar isključivo preko web stranice www.techcruise.ba.
Kotizacije obuhvataju sudjelovanje na svim predavanjima, biznis sesijama, zabavnom i ostalim programskim sadržajima konferencije, a više informacija kao i prijave možete izvršiti isključivo preko web stranice www.techcruise.ba

 Banner Lukavac 180x112

solana1

adriatic

izazovb

TQM

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

cydonia2
pavic1
golden maj 2020

emma

tztk

piemonte1

imel2

vlada tk1