Napravite joj bazen!


- Klub Lane Pudar poslao poruku svim bh političarima - Lana Pudar nakon dva srebra osvojila i zlato na juniorskom Evropskom prvenstvu -

Lana1

Lana Pudar je jučer postala evropska juniorska prvakinja na 100 metara delfin, a uspjeh je veći kada se zna da 15-godišnjakinja praktično nema osnovni uslov za treniranje - adekvatan bazen.
Lana je članica Kluba vodenih sportova Orka koji je nakon uspjeha poslao poruku svim političarima, od lokalnog do državnog nivoa.

"Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, fedaralni premijeru, fedralni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, iz Rima vas pozdravlja Lana Pudar, nova evropska prvakinja u disciplini 100 metara delfin. Napravite joj bazen. Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja. Sve drugo će biti vaša sramota i vama na obraz. Ne znam koliko je Vama stalo do toga, ali znam da je običnoj raji, vašim glasačima itekako stalo!

Lana naklon i kapa do poda! Treneri, Alena, Deni i Gorane svaka Vam čast! Roditelji, hvala Vam na povjerenju i čestitke na svemu!

Ovo je za Mostar, ovo je za Bosnu i Hercegovinu! Ovo je za sve Vas u domovini i dijaspori što nas obasipate neizmjernom pažnjom i ljubavlju.

U Tokio idemo da uživamo i da se sa svima 'na šake pofajtamo'. Pa dokle stignemo", stoji u saopćenju KVS Orka.

12.7.2021. godine

 poliklinika irac

solana1

adriatic

izazovb

Banner Lukavac 180x112

fhz

 kapija3

grad tuzla1 

 

 

 

rudnik soli gif

medex farm2

lovic

piemonte1

srce za djecu

golden jan 2021 2

cydonia2
vlada tk1