FOTO PODSJEĆANJE: Otvoren Beko Shop Brčko

OmegaBrcko1
U Brčkom je na adresi ul. Reisa Čauševića br.68, Tc Konzum otvoren se ekskluzivni „Beko shop“. Kompletan prostor Beko shopa je uređen po novom Beko konceptu gdje se sav asortiman izlaže u segmentima i po novom konceptu brendiranja Beko, sa novim logom Beko. Beko shop se prostire na površini od 200 m2 prodajnog prostora. Beko shop otvara firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni  zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH. Ovo je 22-i Beko shop  u Bosni i Hercegovini, prvi u Brčkom. 

OmegaBrcko2

Društvo Omega trenutno pripada grupi deset najvećih trgovačkih kuća u državi i vodeća je firma na tržištu bijele tehnike i elektronike sa preko 50% tržišnog učešća. Omega ima preko 300 domaćih kupaca bijele tehnike, elektronike, i preko 2000 kupaca za robe široke potrošnje širom Bosne i Hercegovine. Beko je prisutan putem firme Omega d.o.o. na BiH tržištu već 15 godina i do sada su ostvareni izuzetno dobri poslovni rezultati. Budući da je u Evropi jedan od top dva branda po tržišnom udjelu za bijelu tehniku,  Beko je lider na tržištu frižidera, zamrzivača, mašina za veš i samostojećih štednjaka. Beko shop  je trgovina bijele tehnike, elektronike BEKO, BLOMBERG i GRUNDIG te malih kućanskih aparata. U ponudi se može naći veliki asortiman BEKO samostojeće tehnike – veš mašine, mašine za suđe, sušilice, frižideri, zamrzivači, el.štednjaci, ugradna tehnika, lcd, plazma i klasični televizori, klima uređaji, audio/video tehnika, mali kućanski aparati i slično.

OmegaBrcko3

U ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda.Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata. Beko svake dvije godine na tržište lansira novitete. Beko je međunarodni brand kućanskih uređaja koji pripada Arcelik grupaciji. Budući da je u Evropi jedan od top tri branda po tržišnom udjelu za bijelu tehniku,  Beko je lider na tržištu frižidera, zamrzivača, mašina za suđe, mašina za veš i samostojećih štednjaka u Velikoj Britaniji. Beko se trenutno prodaje u preko 100 država a Beko proizvodi se koriste u milionima domaćinstava širom svijeta. Beko je dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i za zelenu tehnologiju. Beko proizvodi su preporučeni od vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj energetskoj učinkovitosti i visokim performansama, što je uzrokovalo da budu dio “Best Buy” kategorije proizvoda.

OmegaBrcko4

Svi Beko proizvodi zadovoljavaju uslove o očuvanju životne sredine i proizvedeni su u skladu sa ISO 4001 standardom. Od ukupnog prihoda cijele firme 60% Omega ostvaruje kroz vlastitu maloprodajnu mrežu a 40% prodaje ostvaruje se kroz veleprodajnu mrežu sa preko 3000 kupaca koja je razvijena po cijeloj Bosni i Hercegovini. Kompanija Omega je od 2003 godine počela s razvojem vlastite servisne mreže koja servisira sve vrste robe koja Omega prodaje. Omegina servisna mreža je danas najjača servisna mreža u BiH, sa preko 50 ovlaštenih  servisa u BiH. Omegina servisna mreža je organizovana tako da ima Centralni servisni centar sa CALL CENTROM za prijavu kvarova koji svakodnevno komunicira sa vlastitim Omeginim  servisima u Sarajevu, Mostaru, Doboju i Tuzli i sa još preko 50 ovlaštenih servisa pod ugovorom koji se nalaze u svim gradovima BiH. Beko je dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i za zelenu tehnologiju kao što su: Energy Saving Trust, Stiftung Warentest (StiWa), Plus X, iF Design i Red Dot Design nagrade. Beko proizvodi su preporučeni od vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj energetskoj učinkovitosti i visokim performansama, što je uzrokovalo da budu dio “Best Buy” kategorije proizvoda.

OmegaBrcko5

U 2011, kao rezultat ATLETE (Appliance Testing for Energy Label Evaluation), projekat proveden od strane CECED (European Committee of Domestic Equipment Manufactureres) zajedno sa komisijom EU, Beko postaje jedan od rijetkih brandova koji su certificirani kao nositelj potpuno tačnih informacija u kategoriji Evropskog načina utroška energije.  Beko proizvodi su preporučeni od strane vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu zahvaljujući svom visokom energetskom učinku i visokim performansama. Osim Beko proizvoda u Beko shopu se mogu naći i GRUNDIG proizvodi koji su svakako svima već dobro poznati, a polako se ovaj brand ponovo vraća i u našu zemlju sa sve većom ponudom televizora i elektronike.  Na dan  svečanog otvaranja Beko shopa Brčko za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i gotovinski popust za sve kupce od 5 % na kompletan asortiman. Dobro došli u novi Beko shop, saopćeno je iz Marketing službe Omege....  

OmegaBrcko6

solana1

adriatic

centralno okt 2022

cydonia2

Banner Lukavac 180x112

izazovb

  kapija3

grad tuzla1 

vlada tk1

 

 

 

grin

  balic dec 2022

NBgooglepay

 mamamia

lovic juli 2022 

golden jan 2021 2

 piemonte1

SajamCokKAf baner

emma