Do 25.1.: Konkurs za Izbor najbolje sportske fotografije u 2018. “Tomislav Trojak”


Poslije prvog Izbora najbolje sportske fotografije koji nosi naziv po doajenu sportske fotografije Tomislavu Trojaku, Udruženje Centar kreativnih aktivnosti raspisuje javni konkurs za Izbor najbolje sportske fotografije u 2018. godini “Tomislav Trojak”.
Udruženje građana “Centar kreativnih aktivnosti” Tuzla raspisuju javni konkurs za Izbor najbolje sportske fotografije u 2018. godini. Nagrada nosi naziv “Tomislav Trojak” po doajenu sportske fotografije.

tomokonkurs


1. Na konkurs se mogu prijaviti svi građani Bosne i Herccegovine;
2. Fotografija mora biti napravljena u 2018. godini na nekom od sportskih borilišta u 2018. godini, a autor svojom pismenom izjavom garantira vjerodostojnost;
3. Fotografije ne smije biti ispod 2 megabajta;
4. Autor na konkurs može poslati samo jednu fotografiju po svom izboru;
5. Autor u kratkim crtama mora opisati fotografiju, kada je nastala, na kojem sportskom borilištu i dati joj naziv;
6. Autor fotografije mora poslati svoju kratku biografiju;
7. Fotografije i prijave na konkurs mogu se slati isključivo na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.;
8. Konkurs ostaje otvoren do 25. januara 2019. godine;
9. Na završnoj manifestaciji koja će biti održana u Tuzli, stručni žiri će proglasiti tri najbolje sportske fotografije u 2018. godini.
10. Na konkurs se ne mogu prijaviti članovi stručnog žirija i članovi Udruženja “CKA”, ali sa svojim fotografijama mogu učestvovati u kolektivnoj izložbi.
Podsjetimo lani je prvu nagradi odnio Denis Ruvić iz Sarajeva, drugu Ahmet Bajrić Blicko iz Tuzle, a treću Aleksandar Čavić iz Banja Luke.

 pavic1

vip

Banner Lukavac 180x112

kurkumin

autor2

 tztk

fana

imel2

izazovb

 autor agencija4

grad na zrnu soli

umel1

 cydonia2

sporticus

golden dec 2018

 seif1

piemonte1

emma

 

nipex1

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1