FOTO: "Piemonte" Tuzla - akcija do 16. novembra

 U svim prodajnim objektima "Piemonte" Tuzla u toku je akcijska prodaja.

Pienaslov
Odabrani artikli po veoma povoljnim cijenama su na sedmičnoj akciji u periodu od 10. do 16.11.2017. godine, ili do isteka zaliha.
Posjetite "Piemonte", Mjesto povoljnih cijena i dobre usluge!
SEDMIČNA AKCIJA od 10. do 16.11.2017. godine.
Mjesto povoljnih cijena i dobre usluge! VaŠ PIEMONTE Tuzla

"Piemonte" Tuzla: EXTRA SNIŽENO!!!


Pieextra1Novo, veliko sniženje iz "Piemonta"od 08.11 do 15.11.2017. Pieextra2
Mjesto povoljnih cijena i dobre usluge!
Vaš Piemonte Tuzla

 

Danas 2. Bussines strategic forum – Made in BiH


Colosseum i Kameleon su u novembru 2016-te organizovali prvi Bussines Strategic Forum u Tuzli. Forum je okupio vlasnike i top menadžere preko stotinu kompanija. Kroz 5 panela prošli smo sve najaktuelnije teme iz svijeta biznisa, razgovarali o planovima i budućnosti a naš forum je od strane učesnika ocijenjen kao najuspješniji poslovni susret u Tuzlanskom kantonu. Izuzetno nam je zadovoljstvo da najavimo 2. Bussines strategic forum – Made in BiH koji će se održati 9. novembra 2017 godine u hotellu Mellain. Business Strategic Forum je savremeni način da na jednom mjestu okupimo i umrežimo sve donositelje odluka od Vlade TK, državnih agencija, privrednih komora preko Udruženja poduzetnika i poslodavaca, NVO sektora sve do vlasnika i izvršnih menadžera domaćih kompanija.

biznisforum

Cilj nam je pomoći malim i srednjim kompanijama, prvenstveno domaćim proizvođačima Bosne i Hercegovine da se umrežavanjem osnaže i povežu, pojačaju izvoz i postanu stvarni generatori razvoja privrede BiH.  Očekuju nas zanimljivi i korisni paneli sa liderima BH privrede, prilika za diskusiju, predstavljanje novih energetskih blokova kao generatora razvoja TK sa predstavnicima izvođača radova i prilika za učešće na konkursima.  Komentarisat ćemo nove projekte iz oblasti saobraćajane infrastrukture i proći kroz nove trendove i digitalizaciju u svijetu biznisa. BSF će kao govornike na forumu ugostiti predstavnike resornih ministarstava i donosioce odluka ali i najuspješnije predstavnike kompanija iz proizvođačkog sektora u Bosni i Hercegovini.

9.11.2017. godine

FOTO: "Piemonte" Tuzla - akcija do 9. novembra


U svim prodajnim objektima "Piemonte" Tuzla u toku je akcijska prodaja.

Pie1april1
Odabrani artikli po veoma povoljnim cijenama su na sedmičnoj akciji u periodu od 3. do 9.11.2017. godine.
Posjetite "Piemonte", Mjesto povoljnih cijena i dobre usluge!
SEDMIČNA AKCIJA od 3. do 9.11.2017. godine.
Mjesto povoljnih cijena i dobre usluge!
VaŠ PIEMONTE Tuzla

beko

 pavic1

cydonia

golden mart 2018a

 seif

nipex1

sos

dada

kapija3

grad tuzla1

vlada tk1

 

 

Volim Tuzlu na Facebooku