Imel, 10% ludog popusta!!!


Sezona praznika već počinje, odaberite nešto za vas i vaše najmilije i ostvarite dodatnih 10% popusta jednokratnim
plaćanjem svim Unicredit karticama

Imel10TV

 

Klik na sliku gore...

Imel10laptop

Klik na sliku gore...

Imel10masina

Klik na sliku gore...

FOTO: "Piemonte" Tuzla - akcija do 28. decembra


U svim prodajnim objektima "Piemonte" Tuzla u toku je akcijska prodaja.

Pienaslov
Odabrani artikli po veoma povoljnim cijenama su na sedmičnoj akciji u periodu od 22. do 28.12.2017. godine, ili do isteka zaliha.
Posjetite "Piemonte", Mjesto povoljnih cijena i dobre usluge!
SEDMIČNA AKCIJA od 22. do 28.12.2017. godine.
Mjesto povoljnih cijena i dobre usluge!
VaŠ PIEMONTE Tuzla!!!

Tuzla: 1. Međunarodni privredni sajam "PannoS", 3-5.4.2018.


Poštovani,
U želji da se privredni sajam vrati u Tuzlu, Agencija Kreativa Marketing započela je pripremne aktivnosti na realizaciji 1. Međunarodnog privrednog sajma „PannoS“, koji će se održati od 3. do 5. aprila 2018. godine u Sportskom kulturnom privrednom centru Mejdan, pod pokroviteljstvom Vlade Tuzlanskog kantona i Grada Tuzla.

PannosTuzla


Ovaj sajam bi pratila i dva okrugla stola na teme privrede i turizma, s obzirom da privredni sajam prethodi turističkoj manifestaciji „We are Europe, We are the World“, čime bi se ojačale poslovne veze između učesnika te razmjenila iskustva i informacije. S tim u vezi, za promociju članica Privredne komore nudimo besplatan izlagački prostor na sajmu, odnosno štand dimenzija 4x3m, kao i besplatan smještaj za jednu osobu u Hotelu Tehnograd, oficijelnom hotelu sajma Pannos (dva noćenja). Ukoliko bi neka članica bila zainteresirana za poseban izlagački štand za prezentaciju svojih proizvoda, molimo da nam što prije pošaljete popunje prijavu, da nam se javite u agenciju "Kreativa martketing" Tuzla za sve dodatne informacije, kontakt osoba OImer Isović, generalni menadžer, mob:00387/61-290-649. Poziv, prijava, foto hale i štanda, na web stranici Komore: www.kpktz.ba.

POZIV

PRIJAVA

HALA

PannosStand

Kreativa marketing

zmaj

beko

 pavic1

 seif

nipex1

sos

dada

grad tuzla1

vlada tk1

kapija3

grad na zrnu soli

 

Volim Tuzlu na Facebooku